En vecka i februari

Februari har anlänt och är en vecka gammal. Tiden rinner snabbt nu och det är inte utan att jag kan känna mig lite småstressad ibland över att vår stora dag kommer allt närmre. Känns som att det är mycket som ska hinnas med och ingenting är egentligen gjort. Vi har bokat kyrka, festlokal och skickat ut inbjudningarna. 

Förra helgen var Elin och Cenny här. Vi började med kaffe när de kom och sen blev det är härlig promenad på en halvmil. Vi var lagom sega när vi kom hem och slöade innan vi började med maten. Tvårätters blev det eftersom ingen orkade någon efterrätt. Pratade och hade trevligt kvällen lång.

Fick tulpaner av makarna Stålnäbb, de växte på höjden och dök över vasens kant.
I måndags kände jag mig inte helt på topp och när jag kom från jobbet hade febern slagit klorna i min kropp. Jag brukar inte ha feber och var helt utslagen. Visade sig vara magsjuka/influensa och jag har varit hemma hela veckan. "Reglerna" på jobbet är att vara hemma 72 timmar efter sista symtom. Kände mig okej i torsdags, men helt slut i kroppen. Alldeles svag. Håkans nylagade bil behövde hämtas igår så det blev en snabb runda på Maxi också, men trött var jag efteråt.

I onsdags var jag på vårdcentralen då jag fortfarande misstänker någon form av allergi. Ska få göra ett pricktest för att kolla de vanligaste allergierna, så får vi se sen. Jag känner ju av hundar, katter gräs och blommor. Att ha djuren i ansiktet eller när de slickar på mig är jobbigt, liksom att klippa gräs och när allt slår ut på vår och sommar. Är täppt i näsan året runt, ögonen kliar och jag får nässelutslag/klåda över hela kroppen. En inte allt för rolig tillvaro. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar