Nu börjar det nya äventyret

De senaste två veckorna har jag gjort totalt 5 introduktionspass på nya jobbet hos A. Idag gjorde jag det sista. På måndag är det dags att stå på egna ben, “på riktigt”. Ska bli så himla roligt. Samtidigt är det ju nervöst, som alltid när man ska jobba på ett nytt jobb de första dagarna. Har bara två lediga dagar nästa vecka, men alla förmiddagarna är ju lediga när det är vanlig vardag.

Något annat jag är lite nervös över är att det faktiskt bara är en tjänst på 70%. Det Blir till att börja snåla lite tror jag. Går ner i sysselsättningsgrad från 98,57%, det är faktiskt väldigt mycket. Tanken på att behöva flytta för att få ner hyreskostnaden har slagit mig, både en och tio gånger under tankeprocessen med nya jobbet. Det var inte helt självklart att byta, just för ekonomins skull. Förrän jag var och nosade på den berömda väggen vill säga, och jag på allvar förstod att Kyrkogatan, tyvärr, inte var ett alternativ i mitt fortsatta arbetsliv.

Ovanpå detta har jag sökt några olika utbildningar som börjar till hösten. Antingen kliver jag på sjuksköterskestudierna igen, eller så specialistutbildar jag mig som undersköterska (barn eller operation/anestesi/intensivvård blir det i så fall).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar