Neuroundersökning - check

Började dagen hos doktorn. Skulle bara ta prover egentligen, men då jag haft huvudvärk som plågat mig i nån månad eller två bad jag att få träffa en doktor när jag ändå var där. Sagt och gjort. Det var bara till att vänta, vänta och vänta. Fick träffa doktorn. Pratade en sväng och sen gjordes en neurologisk undersökning (gjorde samma sak i februari) och kollades puls och tryck. Gick igenom den besiktningen i alla fall, men vi får väl se vad proverna som togs visar. Lite trist när inga värktabletter hjälper det minsta, då har man liksom inget annat val än att stå ut.

Då det tog längre tid än väntat hos doktorn blev jag sen till p-mötet. Några timmar efter mötets slut skulle jag till sjukgymnasten och träna, men eftersom jag måste till kyrkan ikväll och inte vill springa i trapporna så många gånger så åkte jag till farmor och farfar emellan.

Nu har jag landat tio minuter i soffan innan det blir till att sy en sista söm på en av gardinerna (har en hel gardin kvar att sy sen) och få upp den i fönstret. Sen får kvällen ägnas åt lite plock och fix, för imorgon kommer Linda på fikabesök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar