Nu jäklar blir det motion

Från och med idag och en sådär två till tre veckor framåt så är hissen i mitt hus avstängd. Den motsvarar inte myndigheternas krav och ska bytas ut till en ny som gör det. Känns ju lite sådär att bo på 7:e våningen då, men det får gå. Med denna avstängning i åtanke så passade jag på att handla en massa tunga varor igår, när det fortfarande gick att åka hiss. Känns ju inte som en hit precis att behöva bära typ 4 tunga kassar upp för sju trappor. Jag bar dem upp för en (!) trapp igår och fick hjärtklappning… Min kära familj har lite fint lagt fram att de inte tänker besöka mig på ett par veckor.

Jaja, det får ju liksom gå. Till och från jobbet måste jag ju ändå komma, och ikväll börjar kören så det är bara till att börja springa i trapporna direkt.

På måndag ska jag till sjukgymnasten. Arnes sjukgymnastik blev jag skickad till denna gången. Spännande. Och på onsdag ska jag träffa en kirurg på sjukhuset. Det känns lite nervöst faktiskt, att de nog ska skära i mig framöver. Men alternativen är ju inte så många och eftersom jag får ont i lederna (även med den nya låga dosen) så blir det nog nödvändigt med en operation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar