Vilken händelserik dag

“Började” dagen med kaffe i andra huset. Började var väl att ta i, för jag var ju uppe några timmar innan dess, men det hände inte så mycket då. Vi stod i fönstret en stund och skrattade åt ett par killar från NBAB som skulle sätta upp torkvindan, men de hittade inte hålet den skulle sitta i. Efter en stund kom en tant ut och försökte hjälpa dem…

527775_294101247328608_100001862055350_741054_986011467_n

Därefter blev det en tur till stan för att kika efter present till lillgrabben som fyllde år igår. Spanade lite. Kom tomhänt hem, sånär som på en ganska missfärgad skål, som jag ska försöka få silverfärgad igen.

Hängde med farfar som skulle till Sandbergs. Planen var att hoppa in på Orrepellets och se hur det blev efter i söndags. De har flyttat till nya, större lokaler på Jutarnas väg 11 (f.d. Jutarnas Livs). Det var lite krångel med att kunna logga in på hemsidan och ändra information. Jag försökte och försökte och försökte, samtidigt som jag blev tittad under kjolen av någon som verkade helt fascinerad över att jag inte hade byxor på mig… Men det gick inte. Fick tillslut ge upp och gå hem. I diket låg en man när vi gick förbi. Polis var på plats.

Efter mer kaffe och en semla höll jag på att stressa upp mig för att vi inte kunde komma åt att redigera hemsidan så jag gick hem och försökte komma på vad felet var. Fick ge upp och åka iväg till Mindfullness-kursen.

Mer tänkande på hemsidan när jag kom hem. Har sökt och sökt och tillslut knäckte jag det. Jäklar vad glad jag blev när jag insåg att jag inte kommer behöva göra om alltihop! Ringde till morbror och talade om detta, och har nu mailat iväg länken till inloggningssidan plus att jag skrivit upp den här hemma också.

Nu kan jag sova gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar