Helgen i ett svep

I fredags bjöd jag med min mamma på bio i Kalmar. Vi såg Simon och ekarna. En väldigt bra film, rekommenderas starkt! Innan vi åkte åt vi tacos med pappa och Elin.

Lördagen bjöd på körövning och umgänge med familjen. Hemmagjorda hamburgare till middag/kvällsmat.

Började söndagen med ett kyrkobesök och sen hem för att ta det lugnt. Trodde jag. Var inte hemma så jättelänge innan mamma  ringde och bad mig agera taxi. Hon blev påkörd av en bil när hon cyklade till kören i lördags och hade fått en tid på vårdcentralen på e.m. Det är inte så farligt me’na, mer än lite ömt ben och blåmärken. Typ.

Pappa kom hem från skogen inte så långt efter oss sen och hunden blev som tokig. Han hoppade upp och ner och verkade tänka “ta med mig, ta med mig, vi åker nu!”. Liiite skillnad mot när vi hade dalmatinern som gick och gömde sig varje gång jaktgrejjerna kom fram, som för att säga “tänk inte på mig, glöm mig, jag vill inte följa med”. Lite kaffe och sen blev det en promenad bort till ishallen. Inte helt fel att “avsluta” dagen med att se Nybro spöa Mörrum. Kallt var det att gå hem, så en kopp te satt inte helt fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar