Många långa år

Kalmar igår igen, för tredje gången på två dagar. Farmor blir kvar över helgen, inlagd på hjärtavdelningen, så vi åkte in med lite extra kläder. När vi satt där på rummet fick hon en rumskamrat, från Nybro. Som hon typ kände litegrann. Gubben hennes hade tydligen jobbat på Munksjö om jag fattade saken rätt.

När vi kom till Nybro igen lämnade vi av farfar hemma och tog en runda till systemet när vi ändå var ute. Lilla O fick snällt sitta kvar i bilen och medan vi var inne i butiken passade hon på att göra jäkelskap. Hon skulle låsa bilen från insidan, men när det var trögt i förardörren så tog hon i lite mer vilket gjorde att hela knoppen trycktes ner och de gick inte att öppna varken från in- eller utsidan. Smart. Så enda alternativet var att krypa in på förarsätet från passagerarsidan. Jag har gjort det en gång förut (på parkeringen vid Baronen i Kalmar) och det är INTE roligt.

Väl på Ripvägen kunde pappa fixa bildörren och vi intog tonfisksallad till middag. Senare på kvällen gräddades det våfflor som avnjöts med grädde och sylt. Mums. Det var på dagen 21 år sedan jag och mina föräldrar flyttade in i huset. Vi hann  också se när Växjö vann över Södertälje, på straffar efter förlängning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar