2010, ett år att minnas

Året 2010 var året som verkligen passerade med hög hastighet. Rätt som det var så var det bara slut, när det kändes som att det inte var länge sedan det började. Trots det har det hunnit hända en massa saker. Bra saker. Riktigt bra saker. Här kommer lite godbitar från året som var, i både text och bild. Mycket nöje. Om du orkar…

 

Januari

Ja, vad ska man säga? Januari kom, lika infirat som vanligt. Omgiven av när och kära var det bara till att hälsa det nya året välkommet och vänta på vad det hade att erbjuda.

95535_1230808575

Februari

Skryt? Blev i alla fall ägare till en iPhone. Inget jag ångrar, utan är verkligen jättenöjd.

 

Mars

Konfirmandläger. För vilken gång i ordningen minns jag inte, men vi var på Tallnäs iallafall.

Sen hände något av det mest fantastiska. En liten Albin föddes. Beskedet kom när vi var på Kosta Outlet, vi hade fått en liten kusin. Gissa vilken avdelning vi skyndade till…

DSC_3380

Det inhandlades TV, dator, kaffebryggare och andra nödvändigheter inför den kommande flytten. Behöver jag nämna packandet?

 

April

Jag fick nycklarna till min lägenhet och kunde äntligen flytta hemifrån, för andra gången i mitt liv. Denna gång mer än tillfälligt. Passade på att ta fina promenader i mitt nya hemområde.

DSC_3216

Maj

Kunde äntligen fira födelsedag i egen bostad, och duka med egen kaffeservis. Olyckligtvis sprack en kopp och det kändes lite tråkigt då servisen inte tillverkas längre. Det tog inte lång tid innan jag fick fatt på 12 koppar med fat och assietter, uppläggningsfat och lite annat på Tradera, för ynka 600 kronor. Vilken lycka!

Min lilla lillasyster är visst inte så liten längre. Stor nog att konfirmeras.

DSC_3339

Juni

En mycket trevlig resa till Hamburg, mitt under uppståndelsen med kronprinsessbröllopet. Motettkören stod för fiolerna och vi bodde utplacerade i värdfamiljer. Jag och Lena (en tjej i kören) bodde hos en urskön tant med en svägerska som bott i Sverige som barn. När hon var på besök hade vi en skön mix av tyska, engelska och svenska när vi pratade.

DSC_3724DSC_3845

Juli

Sommaren var mycket, mycket varm. Så varm att det var svårt att veta vart man skulle ta vägen. Sol och bad blev det.

DSC_4123

Farbror Dieter fyllde 50 år, vilket firades med ett stort överraskningskalas. Mycket roligt att få ta del i måste jag säga.

DSC_4309

Augusti

Tysklandssemester med mamma, pappa och Olivia. Vi höll oss uppe i norr och turistade ordentligt. Utsiktstorn och ubåtsmuseum, vi upplevde ebb och flod och åkte ut till Norderney.

DSC_5313

Augusti var tydligen resornas månad, för jag hann även med en helg i Skövde, hos moster med familj, tillsammans med mormor & morfar.

DSC_5641

Och en helg på Norra Öland med ungdomsgruppen.

DSC_5913

September

Elin och jag åkte ut till svampskogen och plockade hem lite av skogens gula guld. Kantareller. Mums.

DSC_6082

Oktober

Jag blev sambo med två underbara katter, Micka och Minna. Tyvärr varade det bara en vecka då allergi satte stopp för det hela. Väldigt synd, för de var verkligen urmysiga.

minnaomicka

November

Mamma fyllde år så det blev lite kalas.

 

December

Snö i mängder. Nästan hela månaden föll det flingor, mer eller mindre. Det ställde ju till problem här och var. Klarade mig undan med att dratta kull bara en gång.

DSC_6327

Julen firades med familjen och farmor och farfar. Jag fick sånt jag önskat mig.

DSC_6417

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar