Även karatekungar får knivar i magen

Dagen har till stor del spenderats i Kalmar med farmor. Vi har besökt Bauhaus, Hemtex, “modehuset”, IKEA och på vägen hem stannade vi på Hemhörnan i Smedby.

Farmor köpte nya julgardiner till nästan hela lägenheten. Efter besök på Bauhaus och Hemtex blev det förmiddagskaffe och blåbärspaj innan vi kollade utbudet av mode i den nya gallerian. Efter ett varv i det stora varuhuset med namn efter en viss I. Kamprad från Elmtaryd, Agunnaryd åts det ceasarsallad med kyckling, innan vi tog ett snabbt halvt varv till (vi var ju tvugna att ta oss till kassorna för betalning av allt som fanns i den stora gula plastkassen). Jag köpte, enligt önskemål hemifrån, böjbara skärbrädor, ljus och servetter. Innan vi åkte hem besökte vi Bauhaus ytterligare en gång för mer gardininköp och, för min del, inköp av ett kalenderljus.

Vi stannade som sagt i Smedby på vägen hem. Farmor har dock envisats med att hela dagen säga att vi skulle till/var i Trekanten. Hon har dessutom sagt att vi inte har gjort saker som vi gjort kanske tio minuter tidigare. Åldern? Ja, vi får väl skylla på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar