Konfirmandläger 2009

Jaha, det börjar väl bli dags att berätta om förra helgens konfirmandläger då. En kort version.

Fredag
Klockan 10 avgick två bussar från Ansgarsgården till Kastlösa, Öland. Väl framme en timme senare blev det inkvartering och lunch. Sen började allvaret. Lektionerna. Nadja och jag var med Thomas och Inga-Lill i Gode herdens kapell och sjöng. Samma sånger som vi sjungit alla år jag varit med. Bara i dig, I min Gud, Ropa till Gud (konfirmandernas favorit), Du är en bön, Glory to the Father... På första lektionen var det med en kille från SR Kalmar en liten stund och spelade in när vi sjöng. Det hamnade som bakgrundsmusik i ett reportage från en konferens som hölls på stiftsgården samtidigt som vi var där. Fem lektioner hanns med på fredagen innan det var dags för Emils och Adams lekstuga. Då det var ommålat i stora konferens (där vi brukar vara med lektugan) fick vi flytta till församlingshemmets mindre lokal. Efter lekstugan bar ddet dags för korv, och aftonbön. Ledarfikat bestod av räkbaguett.

Lördag
Ytterligare fem lektioner efter morgonbönen. Jag var ute på Pilgrimsvandring med Johan. Vi hade en station med "kamp". Kasta tennisbollar i en spann. Jag fick ansvara för det. Plockade upp mängder av bollar den dagen, vilket resulterade i fruktansvärd träningsvärk. På kvällen var det spex av oss ungdomsledare. Sedan bullefika, aftonbön och ledarfika. Denna kväll laxpaj.


Söndag
Efter mässan var det dags att bege sig hem till Nybro igen. Åh, vad det var skönt att komma hem, men oj vilken värk jag hade. Hade jätteproblem att gå överhuvudtagen, och trapporna ska vi inte ens tala om. Hade jag sett Johan när vi kom till Ansgarsgården hade jag sparkat på honom. Eller nej föresten, jag hade inte klarat det..

Bilder finns på bilddagboken, under 27 och 28 februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar