London, dag 2

Vaknade upp ganska trött, med en värkande rygg. Fann ducharna på våningen under. Klädde mig och vandrade ner till frukostmatsalen. Lite konstigt kändes det allt att inte själv får plocka till sig det man ville ha. Menyn fanns på bordet, det var bara att beställa. English Breakfast var det som gällde, i vilken konstallation man själv ville. Jag började iaf med någon slags gröt. Ett mellanting mellen välling och havregrynsgröt, typ. Gott var det i vilket fall som helst.
Efter frukosten var vi några som åkte till Tate modern och passade på att kolla på Shakespeares The Globe. Till Harrods åkte vi sedan. Vilken gigantisk affär. Vi vandrade omkring och letade diverse presenter. Till mamma hittade jag marsipan frukter. Elin och Olivia inhandlades varsin burk karameller till. Köpte en annan sorts karameller till mig själv, Rooiooste och farfarsocker (candysocker, farfar hade alltid det i teet när vi var mindre, en helt annan sötma än vanligt socker) på pinnar.
På kvällen sjöng vi i All Saint Notting Hill och efteråt bjöds vi på det märkligaste "kyrkkaffe" vi någonsin varit med på. Att vi skulle bjudas på mat efteråt visste vi, men att det skulle bjudas på mängder av vin, och att nunnan skulle bli rund under fötterna, det visste vi inte. Men trevligt var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar