Bytt, bytt, kommer aldrig igen.. eller..?

Under en tid har jag hör ett underligt smällande utifrån. Tillslut sträckte jag ut huvudet genom fönstret för att kolla. Det visade sig att pappa står på baksidan och knipsar av strängarna i pianot som vi kastade ut i höstas.

Nu ringde Mårten. Vi bestämde att vi kör konfirmandmedhjälparnas kväll på fredagen istället för lördagen då vi ska sjunga Mysteriemässan med gospelkören på lördagen (på konfirmandlägret). Vi som ALLTID haft vår kväll på lördagen, för på fredagen har det varit Mårtens/Adams lekstuga. Menmen, man måste ju testa lite nya vinklar ibland. På onsdag måste det hur som helst planeras och kopieras manus.

Idag blidde det hamburgare till lunch. Mums med hemmagjorda alltså. Med ananasringar, stekt bacon, ost, lök, majonäs, inlagd gurka och tomat. Och själva burgaren och brödet, så klart..
Till middag serveras pasta med världens enklaste baconsås (bacon, grädde och riven ost). Och gott är det. En favorit får jag nog säga. Sen är det nog tur att jag ska träna ikväll.. Med alla denna "fettsnåla" mat..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar